MENÜ


Betegen is szabadon!

A Rendbenacukrom Videó Programnak az a legnagyobb előnye, hogy garantálja, hogy egészséges maradjon cukorbetegen is. Ne kelljen félnie a szövődményektől, viszont kellemes és örömet okozó életet élhessen. A Rendbenacukrom Videó Program egyszerű lépésekből áll, melyek bárki számára könnyen lekövethetőek. Egy kérdőív kitöltése után egy, az Ön számára legmegfelelőbb videóprogramot fog találni néhány naponta az üzenetei között. Mindegy, hogy hány éves, milyen a fizikai állapota, milyen típusú cukorbetegsége van, vagy mennyire elfoglalt, a Program megoldást nyújt majd az Ön problémáira is. Könnyűszerrel végrehajtható feladatokat fog kapni. Mire végez ezekkel, a következőket tapasztalhatja:

- Egészséges vércukorértékek

- Úton lesz az ideális testsúlya felé

- Az energiaszintje növekedésnek indul

- Kellemes, örömteli közérzet

- Vonzóbb lesz

- A szövődmények kockázata csökken

 

 

A Rendbenacukrom Videó Program TELJESEN INGYENES, és közel egy éven keresztül nyújt majd támogatást Önnek. Az első része 28 napig tart. 28 napnyi bizalmat kértünk eddigi részvevőinktől, hogy az első pozitív jeleket megtapasztalhassák. Ez az esetek 97%-ban be is következett. Mindössze 28 napnyi bizalmat kérünk Öntől is.

 

Nézze meg bemutató videónkat a Rendbenacukrom Videó Programról!

 

                                   

 

      

 

Ez a módszer attól működőképes, hogy olyan diabetológusok, dietetikusok, pszichológusok, életvezetési tanácsadók és vállalati coaching szakemberek állították össze, akik maguk is személyesen érintettek a cukorbetegségben, s ezért úgy fogadják el Önt, ahogy van! Saját bőrükön tapasztalták mindazokat a problémákat, kísértéseket és nehézségeket amivel Ön is minden bizonnyal nap mint nap megküzd. Tudjuk, hogy mit érez. És ismerjük a kiutat az Ön számára. Személyre szabott Programunk keretében egy olyan változáson fog keresztül menni, amiről nem is álmodott korábban! Csak jelentkeznie kell. S a végén valóban mosolyogva fogja mondani: rendben a cukrom!

 

IGEN, kérem az INGYENES RENDBENACUKROM VIDEÓ PROGRAMOT!

 

"Gaál Róbert vagyok. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű megváltozni! Már 6 éve vagyok cukros, és ugyan odafigyelgettem arra, hogy mit és mennyit eszem, de ennek ellenére gyakran kilengtek az értékeim. Sokszor éreztem valami elfojtott dühöt a gyomromban, miközben a mérőmön bámultam a kétszámjegyű vércukor értékeket, pedig tényleg semmit nem "bűnöztem"... Azt gondoltam: létezik egyáltalán valaki ezen a rohadt világon, aki be tudja tartani ezeket a szabályokat? Olyan szinten voltam elkeseredve, hogy már nem is nagyon kutattam új módszerek után. Akkor szólt a háziorvosom,

hogy nézzek rá a rendbenacukrom.hu-ra, amikor a kezembe nyomta a legfrissebb - teljesen tré -laboreredményeimet, ami miatt kellően frusztrált is voltam. Még aznap kértem a videóprogramot. Ami ezután történt, az valóban mellbevágó volt! 3 hónap telt el, és a Hemoglobin A1c-m 6.3! Fogytam 5 és fél kilót, definiáltabb vagyok, találtam időt a mozgásra, ami nem csak, hogy örömet okoz, de ha valamelyik nap kimarad, komolyan hiányzik! Nem éheztem egy percig sem, nem érzem, hogy lemondanék bármiről, egyszerűen KEDVEM LETT ÉLNI!!! Mindenkinek javaslom, hogy kezdje el, csinálja végig, mert tényleg egy teljesen más életminőséget érhettek el! Nagyon köszönöm a tanácsokat, és le a kalappal a szakértők előtt, akik ezt összerakták!"

 

"Gyulyás Erikának hívnak. 2003-ban diagnosztizáltak cukorbetegséggel. 30 éves vagyok, 2 gyönyörű kislányom van. Nagyon fontos számomra, hogy mindenben, mint például az életvitelemben is példát mutassak számukra. A Videóprogramban olyan hasznos információkat találtam, amellyel az eddigi szokásainkhoz képest, jelentős érdemi változtatást tudtam véghezvinni saját magam és családom életében is. A weboldalon talált jó tanácsok hozzásegítettek ahhoz, hogy jelentős anyagi ráfordítás nélkül változtassunk étkezési szokásainkon. A termék – azon túl, hogy egészségi állapotomban jelentős javulás mutatkozott – jó hatással van az emésztésemre, az idegrendszeremre. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, türelmesebb a családomhoz és környezetemhez."

 

Az üzleti világban már régóta közismert tény, hogy az emberi szokások megváltoztatása egy rendkívül nehéz, mégis sok esetben dollár milliókat eredményező feladat. Az erre a problémára megoldást nyújtó tréning és coaching hatalmas iparággá nőtt az elmúlt évtizedekben. A Videóprogram ezen tudományág legújabb fejlesztéseit alkalmazza. Hogy mennyire időszerű ez, íme egy idézet Dr. Raphael “Ray” Levy-tól, a Global Medical Forum alapítójától:

 

“Az egészségügyi költségvetés túlnyomó többségét a népesség pár százaléka emészti fel olyan betegségek kezelésére, amelyek nagy része a szokások megváltoztatásával megelőzhető lenne."

 

"Minden bizonnyal sokan ismerik azt az érzést, amikor megméred a cukrodat, némi izgalommal figyeled a kijelzőt, majd megjelenik egy tizenvalahányas szám… Rossz lelkiismeret, aggodalom a jövő miatt, tanácstalanság, kudarcérzés és talán némi harag váltogatják egymást. Egyszerűen nem értem! Miért van az, hogy egyszer eszem valamennyit, és egy órára rá leesik a cukrom? Aztán ugyanannyit eszem napok múlva, és 1,5 óra múlva meg az egekben jár. Miért van az, hogy tudom, hogy most már nem ehetek többet, de a kezem, a szám nem engedelmeskednek nekem, eltelik egy pár perc, és már megint degeszre ettem magamat. Utána meg jön a jól ismert tünet együttes, amiből tudhatom, már megint magas az érték…

               Hosszú éveken keresztül éltem ezek között az érzelmek között. Ekkor hallottam először a diabetológusomtól erről a Videóprogramról. Meglepett, hogy micsoda lelkesedéssel beszélt róla. Aznap fel is iratkoztam és érdeklődve vártam, miket is kapok. És ahogy teltek a napok, egyre jobban képedtem el. Először is ez volt az első alkalom, amikor valami végre segített elhinni, hogy képes vagyok arra, hogy kordában tartsam a cukromat. És ahogy érkeztek a kis videófilmek, egyik a másik után, úgy kezdett el átalakulni az életem. Lenyűgöző, hogy a fokozatosság elvét követve mennyire könnyű egy teljesen új életstílust kialakítani!

               Ma már hetente öt napot sportolok, bár régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy én erre időt fogok tudni szakítani. Most pedig, hogy ráébredtem, mennyi örömet ad a mozgás, szinte a hobbim lett, ahogy gyaloglás, futás vagy hegymászás közben figyelem, ahogy elöntenek a boldogság-hormonok. : ) A Videóprogramban kaptam néhány zenét, amik mindig a fülemben szólnak az edzések közben, és annyira feltöltenek, hogy a napi mozgás-adagom után mindig erősebbnek érzem magam, mint előtte.

               Kevesebbet és sokkal tudatosabban eszem, mint korábban, és nem csak hogy nem vagyok éhes sosem, de sokkal jobban élvezem az ízeket és az étkezéseket! Csak néhány egyszerű szabályon múlt, hogy lefogytam a „versenysúlyomra”. A feleségem csodálkozva, megnyugodva és lelkesen nézi a végbemenő változásokat, és habár ő nem diabéteszes, sok új szokásomat átvette, soknak pedig gyakorta hangot ad, hogy mennyire örül.

               Mindenkinek üzenem, kezdjetek neki, csináljátok végig, mert nagyon meg fogtok lepődni, mire vagytok képesek!!!"

                                                                                                                            Kiss Ernő, gazdasági vezető

 

"Méltányos Árpádnak hívnak. Nemrég a családommal egy rendezvényen jártunk, ahol ingyenes vércukormérést végeztek. Megállapították, hogy a koleszterin- és vércukor szintem is ijesztően magas. Azt tanácsolták forduljak azonnal a háziorvosomhoz. Az igazság az, hogy először inkább elkezdtem információkat gyűjteni ezekről a betegségekről, mert szerettem volna tisztában lenni vele, hogy tulajdonképpen mi a bajom, és milyen szövődményekkel járhatnak ezek a fajta betegségek. Hát elég ijesztő tényekkel szembesültem! Amikor rátaláltam a rendbenacukrom.hu weboldalra nagyon megtetszett, hogy komplett szolgáltatásokat kínál. Kaphatok olyan kártyát, amellyel kedvezményesen vásárolhatok olyan üzletekben, ahol az egészséges életmódhoz szükséges termékeket tudom beszerezni. A videoprogramok egyértelmű, világos felvilágosítást nyújtottak arról, hogy a betegségemmel járó feladatokat miként tudom beépíteni a mindennapjaimba, úgy, hogy ne okozzon különösebb lemondásokat. Szinte észrevétlenül alakult át az életstílusom! Azt pedig különösen fontosnak tartom, hogy az oldal mögött álló alapítvány anyagi támogatással járul hozzá az egészségi állapotom javításához szükséges termékek megvásárlásához. Köszönöm!"

 

IGEN, kérem az INGYENES RENDBENACUKROM VIDEÓ PROGRAMOT!

 

 

Hírek

 • Veres Lajos, gépkocsivezető írta nekünk:
  2010-07-01 15:05:47

  47 éves vagyok, tehergépkocsi vezető a foglalkozásom. Egy külfödi nyaraláson vettünk részt a családommal, amikor rosszul lettem. Cukorbetegséget, magas vérnyomást és szívritmus zavart állapítottak meg nálam. 3 évig nem tudták orvosaim az optimális állapotot elérni a szervezetemben. Vérnyomás csökkentőket, inzulint és szívgyógyszereket kaptam. Igaz, nem tartottam a pontos diétát, de munkámból adódóan mondhatni rendszeres mozgásnak voltam kitéve, hisz naponta pakoltam ki és be 9 tonna árut a teherautómból. Úgy gondoltam, hogy ehhez kell az energia! De bizony néha a nap végére már úgy éreztem, hogy az utolsó raklapokat meg sem tudom majd mozdítani. Az orvosok nem találtak semmilyen pontos okot egészségi problémáim hátterében. Barátaim tudták, hogy milyen gondokkal küszködöm, s egy napon ők hívták fel a figyelmemet a nocukor.hu weboldalon hirdetett termékre és információkra. Rászántam egy hétvégét, és átböngésztem az oldalt. Alapos és érthető volt minden információ, s úgy találtam, hogy ezeket még én is meg tudom valósítani. Megrendeltem a terméket, s már három hónapja használom. Vérnyomásom a normális szintnél már csak egy picivel magasabb, a vércukor szintem stabilan jó, és szívritmus zavaraim teljesen megszűntek. A nap végére még egy focimeccsre is marad erőm a fiaimmal! Köszönöm Nektek!

 • Vámos Izabella története:
  2010-07-01 15:04:01

  Cukorbetegséggel és túlsúllyal küzdöttem évekig. Sokféle gyógyszert, fogyókúrás módszert próbáltam ki, de az igazság az, hogy nem volt elég kitartásom, illetve hitem a módszerekben, ezért eredménnyel sem jártak. A nocukor.hu oldal azért tetszett meg azonnal, mert másfajta aspektusból közelíti meg mind a diabéteszt, mind pedig a gyógymódot. Különösen tetszettek a videoprogramok, amelyben számos hasznos dologgal ismerkedtem meg, s ezeket olyan emberek mondtál el, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint én. A termék használatával eddig 18 kg fogytam, stabilizálódott a vércukrom, és sikerült véghezvinnem azokat az életviteli tanácsokat, amelyeket a videókból tanultam. Ma eljárok barátaimmal kirándulni, rendszeresen pingpongozom, ami azelőtt – valljuk be őszintén – a 18 kg túlsúllyal lehetetlen küldetés volt számomra. Teljes életet élek, a betegség semmiben nem gátol. A terméknek köszönhetően ma sokkal egészségesebbnek érzem magam, mint néhány évvel ezelőtt. Fél éve végre a szerelem is beköszöntött az életembe!

 • Egy háztartásbeli édesanya:
  2010-07-01 14:57:33

  Szekeres Gáborné vagyok, férjemmel 3 gyermeket nevelünk. Vidéken élünk, itt kevesebb a munkalehetőség, mint a nagyobb városokban, ezért úgy döntöttünk, hogy én inkább háztartásbeliként a gyermekeink nevelésére szentelem hétköznapjaimat, emellett ellátom a kis házunk táját is. Férjem egyedüli kereső a családban. Egyik kislányom cukorbeteg, ezért ő sokkal több figyelmet igényel többi gyermekünknél. Régebben sokat kellett bejárnunk a városba az orvosi ellenőrzés és a gyógyszerek miatt. Az interneten nagyobbik tinédzser lányom talált rá a nocukor.hu oldalon a termékre. Először kicsit hezitáltunk, de az oldalon olvasott cikkek, információk és a videoprogramok nagyon meggyőzőnek bizonyultak, ezért megrendeltük. Miután egy kereső van a családban, ezért fontos volt számunkra az, hogy az alapítvány anyagi támogatást nyújt a termék megvásárlásához. Amióta kislányom ezt a terméket használja, stabilizálódott állapota, betegsége nem gátolja őt semmiben, jobban teljesít az iskolában szellemileg és fizikailag egyaránt. S nem utolsó sorban már nem kell olyan sokat a városba mennünk az orvos és a gyógyszerek miatt, mert mindent itthonról egy kattintással megrendelhetek, elintézhetek. Ha kérdésem van, szinte azonnali, gyors segítséget kapok. Köszönjük a nocukor.hu-nak!

 • Méltányos Árpádtól kaptuk:
  2010-07-01 14:55:16

  Nemrég a családommal egy rendezvényen jártunk, ahol ingyenes vércukormérést végeztek. Megállapították, hogy a koleszterin- és vércukor szintem is ijesztően magas. Azt tanácsolták forduljak azonnal a háziorvosomhoz. Az igazság az, hogy először inkább elkezdtem információkat gyűjteni ezekről a betegségekről, mert szerettem volna tisztában lenni vele, hogy tulajdonképpen mi a bajom, és milyen szövődményekkel járhatnak ezek a fajta betegségek. Hát elég ijesztő tényekkel szembesültem! Amikor rátaláltam a nocukor.hu weboldalra nagyon megtetszett, hogy az oldal komplett szolgáltatásokat kínál. Kaphatok olyan kártyát, amellyel kedvezményesen vásárolhatok olyan üzletekben, ahol az egészséges életmódhoz szükséges termékeket tudom beszerezni. A videoprogramok egyértelmű, világos felvilágosítást nyújtottak arról, hogy a betegségemmel járó feladatokat miként tudom beépíteni a mindennapjaimba, úgy, különösebb változtatást ne kelljen véghezvinni. Azt pedig különösen fontosnak tartom, hogy az oldal mögött álló alapítvány anyagi támogatással járul hozzá az egészségi állapotom javításához szükséges termékek megvásárlásához.

 • Nagy Ferenc írta:
  2010-07-01 14:51:32

  37 éves vagyok. Vállalkozóként dolgozom, az életem rohanás. Mindig azt gondolom, hogy talán lassan majd jobb lesz, kicsit visszavehetek, de a stresszes időszakok csak egyre követik egymást. Évek óta cukorbeteg vagyok, és a vérnyomásom is rendkívül magas. Egy rosszullétet követően orvosaim inzulinterápiát és vérnyomás gyógyszereket írtak elő. Ezek több-kevesebb sikert hoztak, hiszen rohanó életvitelem mellett a legkevesebb figyelmet saját magamra szántam. Végül feleségem megelégelte felelőtlen hozzáállásom, s egy este leültetett az internet elé, s megmutatta a www.nocukor.hu weboldalt. Először azt gondoltam: „na ez is egy a sok közül”, de alapvetően megtetszett, hogy egy alapítvány áll a háttérben, és az ő támogatásukkal lehet a termékekhez hozzájutni. Azt hiszem, ha a mai világban valakik anyagilag is támogatják azt, hogy egészséges legyek, abban biztosan van valami. Tetszett a témához való hozzáállás, valahogy másnak éreztem, mint a többi hasonló témával foglalkozó oldal. Annak idején, amikor megtudtam, hogy cukorbeteg vagyok, és a vérnyomásommal is problémák vannak, nagyon zavart, hogy ezután gyógyszerek seregét kell magamba tömnöm ahhoz, hogy tovább élhessek. Mindig is úgy éreztem, ezek inkább mérgek. A nocukor.hu-n olyan tanácsokat olvastam, és olyan programhoz jutottam, amellyel azon túl, hogy teljes mértékben azonosulni tudok, úgy tudom beépíteni mindennapjaimba, hogy nemcsak számomra, hanem családom számára is egy egészségesebb életvitelt teremthetek. Amióta a terméket alkalmazom, normális lett a vércukorszintem, és a vérnyomásra is jó hatással van. Több mint 15 kg-ot fogytam, így lényegesen könnyebben mozgok, visszatért az életembe a rendszeres testmozgás. Vitalitásom újra a régi, könnyen veszem a munkával járó kihívásokat.

Szavazás

Megnyerte tetszésed az oldal?
Igen
Nem
Asztali nézet