MENÜ


Betegen is szabadon!

Ez a menüpont azt vezeti fel, miért és hogyan választottuk ki a terméket, amelyik a leginkább érdemes arra, hogy támogassuk.

 • A legszélesebb réteg engedheti meg magának a tartós fogyasztását.
 • Abszolút kockázatmentes.
 • A legtöbb hasznot hajtja a cukorbetegnek.

 

Hírek

 • Veres Lajos, gépkocsivezető írta nekünk:
  2010-07-01 15:05:47

  47 éves vagyok, tehergépkocsi vezető a foglalkozásom. Egy külfödi nyaraláson vettünk részt a családommal, amikor rosszul lettem. Cukorbetegséget, magas vérnyomást és szívritmus zavart állapítottak meg nálam. 3 évig nem tudták orvosaim az optimális állapotot elérni a szervezetemben. Vérnyomás csökkentőket, inzulint és szívgyógyszereket kaptam. Igaz, nem tartottam a pontos diétát, de munkámból adódóan mondhatni rendszeres mozgásnak voltam kitéve, hisz naponta pakoltam ki és be 9 tonna árut a teherautómból. Úgy gondoltam, hogy ehhez kell az energia! De bizony néha a nap végére már úgy éreztem, hogy az utolsó raklapokat meg sem tudom majd mozdítani. Az orvosok nem találtak semmilyen pontos okot egészségi problémáim hátterében. Barátaim tudták, hogy milyen gondokkal küszködöm, s egy napon ők hívták fel a figyelmemet a nocukor.hu weboldalon hirdetett termékre és információkra. Rászántam egy hétvégét, és átböngésztem az oldalt. Alapos és érthető volt minden információ, s úgy találtam, hogy ezeket még én is meg tudom valósítani. Megrendeltem a terméket, s már három hónapja használom. Vérnyomásom a normális szintnél már csak egy picivel magasabb, a vércukor szintem stabilan jó, és szívritmus zavaraim teljesen megszűntek. A nap végére még egy focimeccsre is marad erőm a fiaimmal! Köszönöm Nektek!

 • Vámos Izabella története:
  2010-07-01 15:04:01

  Cukorbetegséggel és túlsúllyal küzdöttem évekig. Sokféle gyógyszert, fogyókúrás módszert próbáltam ki, de az igazság az, hogy nem volt elég kitartásom, illetve hitem a módszerekben, ezért eredménnyel sem jártak. A nocukor.hu oldal azért tetszett meg azonnal, mert másfajta aspektusból közelíti meg mind a diabéteszt, mind pedig a gyógymódot. Különösen tetszettek a videoprogramok, amelyben számos hasznos dologgal ismerkedtem meg, s ezeket olyan emberek mondtál el, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint én. A termék használatával eddig 18 kg fogytam, stabilizálódott a vércukrom, és sikerült véghezvinnem azokat az életviteli tanácsokat, amelyeket a videókból tanultam. Ma eljárok barátaimmal kirándulni, rendszeresen pingpongozom, ami azelőtt – valljuk be őszintén – a 18 kg túlsúllyal lehetetlen küldetés volt számomra. Teljes életet élek, a betegség semmiben nem gátol. A terméknek köszönhetően ma sokkal egészségesebbnek érzem magam, mint néhány évvel ezelőtt. Fél éve végre a szerelem is beköszöntött az életembe!

 • Egy háztartásbeli édesanya:
  2010-07-01 14:57:33

  Szekeres Gáborné vagyok, férjemmel 3 gyermeket nevelünk. Vidéken élünk, itt kevesebb a munkalehetőség, mint a nagyobb városokban, ezért úgy döntöttünk, hogy én inkább háztartásbeliként a gyermekeink nevelésére szentelem hétköznapjaimat, emellett ellátom a kis házunk táját is. Férjem egyedüli kereső a családban. Egyik kislányom cukorbeteg, ezért ő sokkal több figyelmet igényel többi gyermekünknél. Régebben sokat kellett bejárnunk a városba az orvosi ellenőrzés és a gyógyszerek miatt. Az interneten nagyobbik tinédzser lányom talált rá a nocukor.hu oldalon a termékre. Először kicsit hezitáltunk, de az oldalon olvasott cikkek, információk és a videoprogramok nagyon meggyőzőnek bizonyultak, ezért megrendeltük. Miután egy kereső van a családban, ezért fontos volt számunkra az, hogy az alapítvány anyagi támogatást nyújt a termék megvásárlásához. Amióta kislányom ezt a terméket használja, stabilizálódott állapota, betegsége nem gátolja őt semmiben, jobban teljesít az iskolában szellemileg és fizikailag egyaránt. S nem utolsó sorban már nem kell olyan sokat a városba mennünk az orvos és a gyógyszerek miatt, mert mindent itthonról egy kattintással megrendelhetek, elintézhetek. Ha kérdésem van, szinte azonnali, gyors segítséget kapok. Köszönjük a nocukor.hu-nak!

 • Méltányos Árpádtól kaptuk:
  2010-07-01 14:55:16

  Nemrég a családommal egy rendezvényen jártunk, ahol ingyenes vércukormérést végeztek. Megállapították, hogy a koleszterin- és vércukor szintem is ijesztően magas. Azt tanácsolták forduljak azonnal a háziorvosomhoz. Az igazság az, hogy először inkább elkezdtem információkat gyűjteni ezekről a betegségekről, mert szerettem volna tisztában lenni vele, hogy tulajdonképpen mi a bajom, és milyen szövődményekkel járhatnak ezek a fajta betegségek. Hát elég ijesztő tényekkel szembesültem! Amikor rátaláltam a nocukor.hu weboldalra nagyon megtetszett, hogy az oldal komplett szolgáltatásokat kínál. Kaphatok olyan kártyát, amellyel kedvezményesen vásárolhatok olyan üzletekben, ahol az egészséges életmódhoz szükséges termékeket tudom beszerezni. A videoprogramok egyértelmű, világos felvilágosítást nyújtottak arról, hogy a betegségemmel járó feladatokat miként tudom beépíteni a mindennapjaimba, úgy, különösebb változtatást ne kelljen véghezvinni. Azt pedig különösen fontosnak tartom, hogy az oldal mögött álló alapítvány anyagi támogatással járul hozzá az egészségi állapotom javításához szükséges termékek megvásárlásához.

 • Nagy Ferenc írta:
  2010-07-01 14:51:32

  37 éves vagyok. Vállalkozóként dolgozom, az életem rohanás. Mindig azt gondolom, hogy talán lassan majd jobb lesz, kicsit visszavehetek, de a stresszes időszakok csak egyre követik egymást. Évek óta cukorbeteg vagyok, és a vérnyomásom is rendkívül magas. Egy rosszullétet követően orvosaim inzulinterápiát és vérnyomás gyógyszereket írtak elő. Ezek több-kevesebb sikert hoztak, hiszen rohanó életvitelem mellett a legkevesebb figyelmet saját magamra szántam. Végül feleségem megelégelte felelőtlen hozzáállásom, s egy este leültetett az internet elé, s megmutatta a www.nocukor.hu weboldalt. Először azt gondoltam: „na ez is egy a sok közül”, de alapvetően megtetszett, hogy egy alapítvány áll a háttérben, és az ő támogatásukkal lehet a termékekhez hozzájutni. Azt hiszem, ha a mai világban valakik anyagilag is támogatják azt, hogy egészséges legyek, abban biztosan van valami. Tetszett a témához való hozzáállás, valahogy másnak éreztem, mint a többi hasonló témával foglalkozó oldal. Annak idején, amikor megtudtam, hogy cukorbeteg vagyok, és a vérnyomásommal is problémák vannak, nagyon zavart, hogy ezután gyógyszerek seregét kell magamba tömnöm ahhoz, hogy tovább élhessek. Mindig is úgy éreztem, ezek inkább mérgek. A nocukor.hu-n olyan tanácsokat olvastam, és olyan programhoz jutottam, amellyel azon túl, hogy teljes mértékben azonosulni tudok, úgy tudom beépíteni mindennapjaimba, hogy nemcsak számomra, hanem családom számára is egy egészségesebb életvitelt teremthetek. Amióta a terméket alkalmazom, normális lett a vércukorszintem, és a vérnyomásra is jó hatással van. Több mint 15 kg-ot fogytam, így lényegesen könnyebben mozgok, visszatért az életembe a rendszeres testmozgás. Vitalitásom újra a régi, könnyen veszem a munkával járó kihívásokat.

Szavazás

Megnyerte tetszésed az oldal?
Igen
Nem
Asztali nézet